Wednesday, September 17, 2008

BENGANG!!!

salam..
arini n smlm btol2 mcbr tahap kesabaran aku.
ada beberapa perkara yg buatkan aku ilang sbar n sakit ati.
memang aku berterima kasih pada yang terlibat la dah berjya buat aku sakit ati.
grr!
KES 1 :
insiden ni berlaku hanya disebabkan sebuah MOTOR sahaja.
dak umah aku ni nk pinjam moto kuz die nk wat ic n do sumthing impotnt
g la kol dak umah aku satu lg ni nye bf kuz smlm dh janji nk bg pnjam kire nk kompom kan la...
n kejutkan kuz die suruh awek die kejut tapi xbgun ke hape aku pon xtau.
lebey kurang..kol punye dkt 3 kali kol baru la die angkat..
dak umah: helo #$%^@ dh mangun lom?
jantan gile: ape korang nie...tinggi suare plak nie..
dak umah: aikkk? bile ppulak tinggi suare nie..
jantan gile: eh..yang korang nk maki2 ni apehal plak nie...
HANG UP.
pergh! gile tak gile..dak umah aku xckp pape die bole ckp mcm tue..?
shiarl je an? #$%$# (tau kuz kwn aku loudspeaker) xkan la nk tipu.
ok.takpe tutup kes.xmo pinjam moto die.kalo tau awal2 die lyn cemtu,memule tpn lg
dah wat FESES kan org gile tu..n kitorg berusaha la carik moto len..
tapi takde rezki.xpelah nanti leh wat balek.so kitorg decided ikut bapak atim nk g plabuhan klang
saje suke2 jalan kuz masing2 dah siap2 mandi semua.
TUTUP KES.
KES 2 :
jantan gile tu tak puas ati agaknye kol balek dak umah aku
yang takde kene mengena dalam itu hal lalu bertekak.die nafikan smua yg di cakap tadi.
pastu,tah ape die merepek meraban sampai la dak umah aku 2 nangis.
shit arh jantan tu..!!! dh gile hape..?dari apa yang dak umah aku tu cakap
#$%#$% tu xngaku ape yg die ckp sblm ni,die tny kenape kitorg xleh nak sabar
nk pinjam wat la care nk pinjam,nape desak2 n sampai kene guna org tgh nk pinjam moto.
ok.takpelah hal tu aku tak kisah sgt sbb aku hanye melihat.tapi yg aku sakit ati tahap karma
ni adalah die tuduh kitorg SATU RUMAH kecuali awek die la kan.PUNCA diorg slalu bgaduh
slama ni.Aik? ape cer kan..kitorg pon xslalu ada ngan awek ko tau kuz ko tu slalu bkepit siang malam ngan awek ko.cemane plak ko bole ckp kitorg punca korang slalu gaduh.KEMAK kan?
babik nye jantan.memang hot gile ah smlm.padahal DIRI KO SENDIRI yang
tak reti nk jaga awek tau nk maki2 nak marah then kitorg gak kene..?
weh kalo kitorg ni jahat la kan memang kitorg dah lame HASUT awek ko tu jgn g kat ko laa..
sebab perangai ko tu serupa BINATANG.ko pk hot temper ko je la ea..
apehal kitorg satu rumah tak pasal2 kene plak nie..?
korang punye hal kitorg plak yang kene..?
gile hape.?nk mati keee..?
mampos same ko.Aku tak paham la kenape awek ko tu tanak tinggalkan ko.
maybe sebab korang dh terlanjurkan kan.? dat y la die xnk lepaskan ko kalo x dah lame
die tinggalkan ko la wehhh.tau x..?mampos!
disebabkan aku rasa teraniaya jadi aku doakan ko ngan awek ko tu tak kekal
biar time LI nanti die jmpe someone better than u.pegi mati ko same motor ko tue.
ABIS KES.
KES 3 :
hal ni berlaku pagi tadi..mase aku nk amik exam.
arini paper SBCL 1043.pegi la check name aku kat mane aku diletakkan.
dah tgk banyk kali tgk pny tengok
name aku takde..?
siak tak siak.cemane name aku takde nie..
nk kate aku drop sbjek tak pulak.hmm..rupeny perkara ni blaku
same ngan kengkawan aku yang len yg biasanya satu klas time amek exam.
fuhhh! lega gile..then kitorg pon g la exam dpartment tanye kitorg kene letak ktne..
ade ke skati nenek diorg aje suh masuk kt klas mane2..
hmmm..ckp exam dpartment bagi wat cmtu.ewahh.nenek diorg.
then kitorg jmpe EN.Azril kehulur hilir kitorg duk carik klas kosong dari ujung blok smpi la ke hujung balek setengah ke setengah aje). then dkt 15minit orang dah start exam kitorg yg kehulur hilir ni baru la dapat tempat iaitu C223 bayangkan la kan.
nk jawap exam dengan tak selesanye..kuz pnat n lain2..
ehh...sib bek puase la..sabar jela..sib bek paper arini bermula ngan baik.
oh2.aku dh dapat supervisor utk LI nanti iaitu EN.SUIF SAINAN dulu beliau merupakan
Lect. bagi subjek ANATOMI DAN FISIOLOGI.
hukhukhuk ;]
DONE !
nota lutut: maaf kerana arini banyak perkataan tak baik yang aku keluarkan,pada yang terasa cepat2 la sedar diri n ingatla kalo ari ko aniaya orang esok lusa ko balek akan kene.ingat tu.

1 comment:

ice said...

huhuhu..peh,memg stuju r per yg ko carutkan nie..bodo punyer org..xblaja sivik tol..hehehehe..sumpah sakit ati ek..huhuhuhuuuu