Monday, March 2, 2009

Happy.



alhamdulillah..smuanya sudah selesai.

tesis and prosiding telah dihantar dengan jaya nya pada supervisor.

heee..no rejection.oh mlayang hampir rm2++ disebabkan ini...

tapi takpe..insyaAllah semoga smua benda yang dibuat adalah diberkati..

ehhmm...so today adalah hari terakhir aku kat shah alam.insyaAllah..

hehehe..babai ptpl , babai perdana , giant smua yang ada kat sec.13 dan

shah alam ni la..kat sini aku dapat pelbagai pengalamn yang tak mungkin akan aku lupekan..

kawan2..housemate smua..

huuu..pasni kite akan jumpe sbg alumni la yerk.

hikhikhik.

pasniii taktau nk wat ape..

keje atau blaja ?

hhmmm..tadi ade lectr from MSU bagi talk about our future..

emm.nk smbung wat MBBS ke..

opto ke ape ke...ehmm..tapi die byk crite pasal MBBS.

so nk kitorg amek PROFESIONAL pny course la.

huhu.but it depend on our result btw.

ahaha.result aku takat cukup mkn tu jgn harap la nk wat doktor.

puiiii~

soo taktaula nk wat ape..

oh yerk..td dpt msg dari ayah..

ayah ckp ayah demam..

lorr..demam rindu pada anak2.

ahaiiii~ baru la sminggu tak balek dh rindu ke

mase kite 3thn kt sini takde pon ayah ckp cmtu..

ahahah.

oklah.esok akan terbang ke gemas..

horeyyy..sgt lega.

smua beban telah terlepas.

alhamdulillah...

1 comment:

mamma mia! said...

ALHAMDULILLAH.. =)