Thursday, August 6, 2009

Menang iPhone 3g



Hah ? sape nak sape nak? huhuhu.ok ade care nye ye.No worry.tak perlu bayar ape2 pon weh.
cume kene ikut beberapa langkah ni aje yerk.sblm tu nk tny korang penah dgr Exabytes tak? honestly aku pon tak tau pada mule nye.huhu.tp stlh aku bace blog chokilala baru lah aku tau apa itu Exabytes.

Ok , Exabytes merupakan penyedia hosting/domain yang popular di Malaysia.Dan bersempena bulan kemerdekaan Malaysia yang ke 52 ini mereka telah menjalan kan campaign iaitu letakkan blog iLoveMalaysia kat blog/website korang then menang iphone 3g.yeayy~ simple bukan ? Kalau korang tak dpt iphone 3g tu jgn brasa hampa.sbb diorg ade sediakan consolation prize jgak.so mcmane teruja x? ahaha. iphone 3g tuu..sape tanak kan.ayah aku nak.so kot la aku dpt mmg aku nak bagi die sesangat.sian die..menangis2 nk iphone tu.wakaka :P

so ape yang perlu korang buat adalah seperti berikut :

  1. mula2 korang klik sini exabytesmerdeka
  2. pastu skrol kebawah smpi korang nampak satu form.(kalau rajin bce la sblm skrol)
  3. ok jgn lupe pada bahagian referrer email tu letak la email seperti diatas tu.Kenapa kene letak? jawapan nye mudah.kot la korang terpilih mksd aku menang, aku pon berpeluang dpt kan itu iphone.ahaha :) cara dorg pilih pemenang pulak ade secara random.maksud aku secara cabutan bertuah la.ape2 korang leh bace ape yang dorg tulis kt website dorg tu. okeh? pastu tekan la submit dan ikuti lah langkah seterusnye dari dorg.hehe.
okeh.itu ajolah.selamat berjaya.tata :)

p/s : adek ! aku paksa kau buat benda alah ni okeh !

4 comments:

mamma mia! said...

kak, hali jaafar tu mmg kne ltak ke? x phm la. pastu borang die tu xleh isik pun??

mamma mia! said...

kak, hali jaafar tu mmg kne ltak ke? x phm la. pastu borang die tu xleh isik pun??

mamma mia! said...

kak, halim jaafar tu mmg kne ltak ke? x phm la. pastu borang die tu xleh isik pun??

mamma mia! said...

kak nak paste coding tu kt mne?