Sunday, August 30, 2009

Qalisya

Btol ke tak eja nye ni ? ok sape tgk crite Qalisya ni? pukul 9 stiap hari isnin hingga jumaat.Ok,Sape tgk mesti tak pegi tarawih kan...? kantoiiiii~ hehe.termasuklah diri aku sendiri.ok.aku baru 2 kali tengok crite nie.memang bes.tak dinafikan langsung.crita ni ttg budak2 kene masuk skolah agama stlh disuruh oleh ibubapa dorg(mcm aku gaklaaa) tp aku rase aku tak protes kot..ada 5 orang watak utama kalau aku tak silap.yang berlakon jadi Qalisya tu.cantikkkkk~ mcm rupa Hanis Zalikha. Hehe.jalan crite nye memang menarik.tapi aku rase cara pemakaian diorg tak berapa kena oh.ahaha.setau aku lahh..mengikut pengalaman aku yg pernah bersekolah agama(kononnyee) hahaha...mano la ado yg pkai baju tshirt ketat2..pastu tudung nk ke skolah..alahaii..mcm tudung skola biase je kot.huhu.stau aku,lagi2 mase aku skola kt moncheh dulu(skarang lebih dikenali sbgai maahad i'dadi) ko pkai tudung tak smpi ke bhgn lengan even dh labuh dh sbnrnyer..hamek ko kene tahan gakk.(aku tak pnah kene) ahah.siaap nk bgtau kan.nak kate skolah private , ttp same je kot undang2 nyer...aku tgk yg skola private lagi la labuhhh tudung diorg yerk.huhu.pastuu berdua-duaan ngan bukan muhrim.ahaha.ni pon mmg tak kena konsep la dengan skola agama.melainkan korang dlm kelas ramai2...hehehe..itu pon ado dah..mata2 yg akan ngadu kat senior.hihihi.so tak kesah la tu.mayb yg wat crite xwat research sgt kot.huhu.ape2 pon crite ni mmg bes.dengan kehadiran plakon kanak2 baru.sekian...wasaalammm..slamat berpuasa.

2 comments:

NaDiA yUsOf said...

hari2 pun tgk..
ade ulangan kul 5 pagi..
lps sahur leh tgk..
so,takde la tggl terawih..
hehe

Shazwani said...

ooo..kul 5 ea ulangannyer..kite pon tercarik2 bile ulangan nye..ok.tq yerr