Sunday, April 11, 2010

NZa WEDDING cOntEst

harooo.1st time ni join contest.saje gatal.hahaha.contest nye adalah meng-edit pic princess N klik utk maklumat lanjut.syarat2 kontest adalh mudah sahaja.sila join skiranya ada kesempatan yer.tq

sYaraT~sYarat :
1. EDIT pic di baWah menGikuT kReatiViti maSing~maSing...since rMai yg eXpert bab2 eDit pics ni kan..
2. LINK kan eDited piC tu ke bLog PINK CASTLE...penYertaan tiDak tErHad... **boLey anTa bYk..tp dLm n3 yg saMa..
3. BuaT saTu n3 bTajuk "NZa WEDDING cOntEst"...& bg La uCapan paPe kOrang nak kat NZa & iNviTe rEadeRs LaiN tuk jOin diS cOntEst...tHen pOstkan URL u'oLLs tu kt n3 ni... **n3 len x diLayan...
sO...u'oLLs....ni Laa pic yg kNe EDIT tu.... **SILA CLICK PICS UTK COPY....
dan gambar yang telah aku edit adalah ini



Klik utk tumbesaran yer :)
alaa..taula tak cantik.biar arrr.hahahaha.
oklah dikesempatan ini nak ucapkan :

Semoga Princess N dan Prince Za kekal hingga ke akhir hayat..
jodoh kekal selamanya.Amin.

1 comment:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ok darl...i like..simple but very nice....tggu result k...tq so much..