Friday, May 14, 2010

Adamaya


Selepas Nur Kasih aku rasa skarang ni tengah hot crita pasal Adamaya ni kan.mana2 blog atau status fb atau twitter mesti ada ckp pasal adamaya.hurmm.crite ni memang bes.tapi aku tak abis tengok lagi..aku tengok secara atas talian je.muahaha.mana la nak sempat tgkk..ayah aku mana bagi on tv time maghrib2 nie...tapi yang penting smua duk puji si Amani yang comel tu kan.siap ada fan pages*kalau tak silapp.. kelas gituu...~semalam punye ending bes gak,tapi klaka bile tgk lisa surihani nangis terngongoi..comel! oklah.tu aje.babai.

ps: tak lupe ade gak yg bukak acc fb hate dani dlm adamaya tu.mcm2..

No comments: