Wednesday, May 26, 2010

rawak

Salam.crite rawak.sbnrnye takde crita.saje je :P

1.pegi keje tadi tanpa helmet.dah separuh jalan aku pegi baru prasan kepala ringan rupanya tak paham helmet.terbaikkk!

2.hari ni patient aku tumpah darah.bukan pompuan tapi lelaki.rasa nak pengsan.hahaha.gara2 jarum nye dah nak tercabut dari lengan.hoh.cube bayangkan darah tu penuh lantai dah.r.nasib baik aku nye bos baik,die yang tolong bersihkan..kau ada bos baik? wakaka :P

3.dah dapat dah mini fan usb.hahaha.terpengaruh dengan entri kak.jemah la nie...

4.sedang menghitung hari... ;)

5.gaji dah masuk.dah nak habis pon sebab nak bayar utang piutang pelajaran dan lain2.wahh.bagaikan alir mengalir ye duit itu..huwaaa. ;( bln ini,belanja itu diri sendiri takda.nasib baik utk simpanan ado.

6.tahniah buat Shahir AF8 atas kejayaan beliau.hensem duh.aku suka tang gigi metal tu je..lol. :P

7.oklah.papai.

No comments: