Thursday, March 3, 2011

Cool Blog ?

Entri ni dah lama nak buat.Cuma malas bermaharajalela..Gambar ni dari tahun lepas dah ambil.terperam aje dalam hp :D hikhik..Coolblog..Siapa penah dengar..? rasanya ramai penah dengar..sebab skarang sudah popular ini bendaa..Alaaa counter nye ada awek2 comel berbaju pink...Stall nya pun warna pink..So masa singgah R&R Seremban North bound...ternampak la ini benda...nak try lah kan..sebab sebelum ni..pernah try jugak kat care4 tuuhh.Sdap.Aku try apetah nama nya tapi warna biru..letak pearl sikit..harga dah RM6++ haha.tipah tertipu okay..sbb harga mula² rm2 ke 3 lebih gitu..letak segala mak nenek jadi la banyak...tapi tu aku tak kisah sgt sbb sedap..So mase kat r&r tu aku try la oreo punya pulakk.perghh..dah ah suke oreo kan..lagi la berkobar2 nak rasa..then mintak ahhh oreo..tambah pearl sikit..mcm biasa rm5++...watever...nampak dah sedap ngan warna nye kann..Sruttt..sedut ahh..skaliii..phewwww~tak sedap hokeyyyy.tulaa akak tuu..sibuk layan jantan ajer kannn..memang taklah..dah ah mcm berminyakk.aku bajet die letak skali ngan krim2 nye..eyewww..tak sdap ok.pkai oreo murah ke? eh oreo murah pun sdap gak.tapi akak ni buat..sumpah tak sedap lahhh ! hurmmm..melayang je duit...Aku rasa menantang ni depend pada org yang buat..sbb rasa dia tak sama ngan lain2 tempat.yelah kan..yang buat pon orang lain..bukan machine..yang machine buat letak plastik atas nya tuu..hihi.oklah tu aje.sekian terima kasih

2 comments:

nisa said...

dia buat xikhlas kang ang tu..tu yg xsodap..

LovEanScha said...

haha.....kuang asam punye kakak tuh...mybe dia mmg tak pndai wat..coz aku rajin gak minum coolblog ni kt giant shah alam...especially yg oreo punye..mmg terbaekk lah...original flavour dia next time ko mntak vanila...then mixed up wif oreo...
sedapp weyh~

yg ko mnum biru2 tu..name dia coral blue...mmg ok if letak pearl hitam tuh...emm...actually pearl hitam tu cincau je beb....haha..name nk glamours aje....

next time u should try sour plum jgk..not bad....tu pn depends on hakak yg buat la kan...kalo dpt hakak mcm ko cter tuh...gerenti ape pn tak sodap....sng2...ko fired je hakak tersebut...hahaha....