Thursday, July 16, 2009

13Julai2009


Lama rasanya tak berupdate blog.nak update apa? mmg takde apa2 idea nk ditulis.haha.so bored la aku nie.tah pape.hurmm...oklah just nk update sket pasal graduation day aku yang berlansung kat Dewan Merdeka,PWTC pada 13 julai 2009 aritu.Alhamdulilah smuanya berjalan lancar..aku nye nama kat sidang petang jadi takdela kelam kelibut aku nak bangun pagi..seawal tah brape la tu kan nak siap2 bagai..aku stay kat umah makcik aku kat kajang..then ayah jemput utk gerak ke pwtc.mase tu baru kul 1 lebey kot.gile dh ramai kot kt dewan tue.almaklum la..dekat hampir seribu lebey kot ade kat situ..serata Malaysia mari okeh.Sabah swak pon ade.hmm..ape yerk? masa kat dewan merdeka tu,aku tak byk pon amik gmbo.taktau nape..takde la beriye sgt.so aku cem ade sikit2 je gmbo..tu stlh ayah yg amik gmbo aku.dlm hp pon ade beberapa keping je.huhu..tak smangat langsung.so pic yg aku ade cume yg formal akan dapat lagi 3weeks , n pic yg diambik kat camera ayah.hehe.nk upload cem mls jer.so aku upload satu pic.aku cem keciwa sket la tak dpt nk amik gmbo knvo same siblings aku.mase hari raptai siap aku ingt nk blik terus ke gemas mls dh nk stay umah mkcik..tapi aku kol ayah tak dpt..tpon umah tak dpt.smua tak dpt.sedih btol.hurmm..takpelah mmg bkan rezki aku nk amik gmbo same family..just ade gmbo ayah n ibu aje...ok la tu daripada takdekan.t aku amek dgree insyaAllah akan ade gmbo ngn siblings plak.aminn..oklah cem mls plk nak menaip.sblm menaip td cem byk gile nk crite..hahaha.nanti kot aku rajin aku tepek plak gmbo yg ada dr kamera ayah aku..tp siyes aku tak ske gmbo tu.ayah ckp aku gemok.ok.dak klas aku pon kate aku gemok.siap ckp aku suntik hapo nie..ewaaahh~ takpe2...sbr jela..wakakak.

2 comments:

mamma mia! said...

wuyoo k. wani da grad.. kite x grad lg ni.. jelesh2

Islamic_Muslimah said...

congretsssss!!