Monday, December 28, 2009

Bubble Belon

hello! selamat hari2 semua.haha.pehal tah.permulaan ayat yang tidak bagus langsung.oklah aku update sikit,supaya blog aku ini tidak bersawang labah2,.Nak cite pasal ape yang blaku tadi.Aku main menatang ni..taktau x ape ni? alaa..yang bubble baloon tu.aku pon taktau ahh ape name die.dah lupe.semalam aku beli kat PD.wakaka.ok2.sedang sibuk aku main2,,,blow benda alah niii...(bole release tension ok main menatang ni,like kite blow masalahh) bagi aku laa..berbalik skali lggg..suke naa iklan kan..aku kene gelak ngan jiran aku.cis.malu btol.terus aku lari masuk dalam umah.hahaha.tu je.sekian.crite bosan dari saya.

6 comments:

mamma mia! said...

knpkah xde tajuk

Shazwani said...

eh lupe...aah la.xpasan.wakaka.eksaited beno kot.

Cik Pieka said...

haha. budakbudak.

kembara_mieda said...

weh wani aku pun ske main bnde ni hahaha kan de yg sekarang pakai batry huhu

Shazwani said...

hahaha. xjmpe pon yg ade btry.tu yg bantai amik yg ni..manual pon ok gakkk..

Qaiyum Al-Fitri said...

kakak macam dak kecik sape gelak tu afie eh