Thursday, February 18, 2010

Carefour Rahang & Kerja


Carefour Rahang.Orang Nogori sudah pegi kah?
pegi2.bes! mcm2 ada ++ Besar jgak.


Ayah nak kuarkan duit tapi tak dpt.sbbnya,atm ni suh online fb*tipu*
hahahampeh!


Dlm Care4


Care4 Lagi..


Kdai kat sblh kanan tu menarik.sbb dari thailand
biasalah kan.murah2 && cantik jugeee.Jadi sile pegi


BLurrr.

okeh cukup pasal gambar.Just nak share berita happy sikit.Hari ni kan aku ada interview kat Pusat Hemodialisis Mawar utk jawatan Dialisis Assist(kalau taktau sile gugel).Aku kuar seawal 6.30pg sebab interview pukul 9.Mule2 pegi bukak akaun KWSP nasib baik tak ramai orang..kalau tak..taktaulah kan.. pastu terserempak ngan Pn.Ciana,Cikgu ekonomi aku.Mase tu dah pukul 830pg so gegas la ke tempat interview.Nasib baik tau kat mana sebab nenek aku pun buat dialisis renalnya disana dulu.So kul 9 meet person yg incharge utk interview aku tu..Act,ada 2 orang yg dipanggil temuduga utk 1 jwtn yg ditawarkan kat HDU cawangan gemas..same2 dari gemas jugak..So turn aku yang pertama skali..pungpang2 kenalkan diri semua(dlm hati ckp.haihh.mcm takde harapan je)..dia kate tgu utk 2nd interview ngan matron..Matron tu crite la ape nk wat smua.kene training utk 3bln..nasib baik training kat gemas jgakk..so dh abis je interview tu..aku pon gerak ah..borak2 ngan ayah ckp mcm takde harapan smua..tapi tergerak hati nak turn off silent hp aku(aku suke silent fon..jadi sesape yg suke sgt contact aku mesti marah sbb susah aku nk angkat fon.hahaha)..Bile sampai je kat terminal 1 dapat kol dari PHM ckp bole tak dtg balik ke PHM , aku tanya napa..pastu cik tu ckp aku dapat jawatan tu..Alhamdulillah..hehe :) so aku lapor diri 1/3/2010 .

3 comments:

Anonymous said...

tahniah ler...
tak sia-sia intervw bnyk tmpt n dpt akhirny...
best nyer...
keje sunguh2 k...
huhuhu...
nasihat cm org tue je...
gud luck k...
may god bless you...
jaa...aya....

wani said...

hahha.mayaa.
tq :) lame tak dgr kaba..
yap! at last dapat jgak

mamma mia! said...

yey! tahniah kak.. =)
sy dah ph care4 bbrpe hri sblum fly. spek playboy cantik2 dan murah2