Thursday, December 9, 2010

beg mata @ mata panda

Mata Panda

Genius.Beg Mata

hahaha.sejak2 dah bekerjaya ni.ceh.tiba2 je adalah masalah ni.mcm..grrr.huduh nya.nak kata tak cukup tidur rasanya terlebih2 dah tidurnya.nak kata kerja stress + teruk takda pun.Waktu kerja yang paling bes la bagi aku especially bila shift 2,4,6 masuk 7.30pg balik 1.30ptg.haa..kau ada..? gaji sama je.tu pun sebab duduk branch patient tak ramai lagi.hahaha.tunggu la sikit tahun lagi..kan?Tu pun dah ada waiting list kot patient nak masuk PHM Gemas ni.kihkih.berbalik pada masalah diatas..bagaimana agaknya bole diatasi ekk..? ada produk yg bes tak utk dicubaa..urmmm..

3 comments:

ciEk NiENa said...

gunakan tea bag untuk hilang kan lingkaran gelap bawah mata.. HUHU

Shazwani said...

berkesan? heee.nanti nak cuba.

mama haiqal said...

kalu dh kawen n ada anak,lg xcukup tdo n mata lebam...lebam bukan kes x cukup tdo jer...kalu stress pun ley wt mata lebam...haiyoooo